Kamperen

Kamperen bij de boer

Bij Mini-camping Koets beleef je het echte boerenleven op een werkend akkerbouwbedrijf. Omringd door uitgestrekte akkers waar granen, suikerbieten en uien gedijen, geniet je van een authentieke kampeerervaring. Onze gezellige en kindvriendelijke camping biedt ruime kampeerplaatsen, perfect voor het hele gezin.

Ontdek de ultieme kampeerervaring aan de Zeeuwse kust op Mini-camping Koets. Liggend op een werkend akkerbouwbedrijf bieden onze ruime kampeerplekken de perfecte setting voor tenten en caravans. Ontwaak elke ochtend te midden van de natuurlijke pracht van onze boerderij en begin je dag met een verfrissende wandeling door het platteland. Of je nu geniet van een gezellige barbecue met familie en vrienden of ontspant onder de sterren, onze camping biedt een sfeervolle en gastvrije omgeving voor alle kampeerliefhebbers. Reserveer vandaag nog jouw plekje op Mini-camping Koets.

Kamperen bij de Zeeuwse kust?

Kamperen op een gezellige, kindvriendelijke camping met ruime kampeerplaatsen weg van de drukte? Reserveer vandaag nog jouw plekje op Mini-camping Koets!