Chalets

Kamperen bij de boer

Bij Mini-camping Koets beleef je het echte boerenleven op een werkend akkerbouwbedrijf. Omringd door uitgestrekte akkers waar granen, suikerbieten en uien gedijen, geniet je van een authentieke kampeerervaring. Onze gezellige en kindvriendelijke camping biedt ruime kampeerplaatsen, perfect voor het hele gezin.

Op Mini-camping Koets bieden onze gezellige chalets de perfecte accommodatie voor een comfortabel verblijf te midden van de natuurlijke pracht van onze boerderij. Elk chalet is smaakvol ingericht en voorzien van alle gemakken voor een ontspannen vakantie. Geniet van het uitzicht op het weidse landschap terwijl je ontspant op je eigen terras. Met onze chalets beleef je het buitenleven in stijl, terwijl je toch kunt genieten van alle moderne comfort. Boek vandaag nog jouw verblijf en maak je klaar voor een onvergetelijke vakantie op Mini-camping Koets!

Kamperen bij de Zeeuwse kust?

Kamperen op een gezellige, kindvriendelijke camping met ruime kampeerplaatsen weg van de drukte? Reserveer vandaag nog jouw plekje op Mini-camping Koets!