Activiteiten

Kamperen bij de boer

Bij Mini-camping Koets beleef je het echte boerenleven op een werkend akkerbouwbedrijf. Omringd door uitgestrekte akkers waar granen, suikerbieten en uien gedijen, geniet je van een authentieke kampeerervaring. Onze gezellige en kindvriendelijke camping biedt ruime kampeerplaatsen, perfect voor het hele gezin. Laat de kinderen kennismaken met het boerenleven, help met het voeren van de dieren of maak een ontspannende wandeling door de velden. Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en kom tot rust in de landelijke charme van Mini-camping Koets.

Zee, Strand en Stad

Op Mini-camping Koets bevind je je op een steenworp afstand van de prachtige zandstranden van Dishoek. Pak je handdoek en zonnebrand en maak je klaar voor ontspanning en plezier aan zee! Of je nu wilt zwemmen, zonnebaden of een verfrissende strandwandeling wilt maken, de kustlijn biedt voor elk wat wils.

En als je zin hebt in wat stadsavontuur, fiets dan naar het nabijgelegen Middelburg en ontdek de culturele schatten van deze bruisende stad. Laat je betoveren door de perfecte mix van zon, zee en cultuur tijdens je verblijf bij ons.

Paardrijles of buitenritten

Bij Mini-camping Koets, gelegen te midden van de rust van onze boerderij, staat Carola klaar om je mee te nemen op een avontuur te paard. Als ervaren instructeur leidt ze niet alleen paardrijlessen, maar organiseert ze ook bos- en strandritten. Met haar eigen ponyclub biedt ze een unieke kans voor campinggasten om deel te nemen aan deze activiteiten. Of je nu droomt van een rustige rit door het bos of een galopperende tocht langs het strand, onze paardrijdervaringen beloven onvergetelijke momenten in de natuur onder de deskundige begeleiding van Carola en haar team.

Kamperen bij de Zeeuwse kust?

Kamperen op een gezellige, kindvriendelijke camping met ruime kampeerplaatsen weg van de drukte? Reserveer vandaag nog jouw plekje op Mini-camping Koets!